Лилия Стефанова

Лилия Стефанова
Категория:български певци
Професия:певица
Родена:22.03.1990 г. в Благоевград
Зодия:зодия Овен
Баща ѝ е свещеник, а майка ѝ - секретар на църковно настоятелство. Те са хората, които я насочват към музиката и я записват да пее в детски хор.

Средното си образование Лилия получава в училище с музикална паралелка, в родния си град, с профил народно пеене. След това завършва Музикална академия "Музикални хоризонти" в Гърция. Към 2013 г. следва в Националната музикална академия, профил джаз и поп пеене.

Лили се занимава с пеене от 11-годишна. Работила е в различни клубове и пиано барове в Благоевград и София. Когато е била в 8 клас, издава първия си самостоятелен албум на CD и DVD - "Мари моме" като CD-то се състои от 11 песни, а DVD-то от 9 песни.

През 2011 г. се явява на кастинг в риалити шоуто Гласът на България, излъчващо се по bTV, с песента "Обещай ми любов". Тя преминава на втория етап и е избрана от Ивана - нейният "треньор" и става част от нейния отбор. На втория етап "Вокалните двубои" тя отпада, след като се състезава с Мариам Мовесян, като заедно трябва да пеят песента "Son Of A Preacher Man". Ивана избира Мариам Мавесян да продължи в третия етап на шоуто и Лилия отпада. Продуцентите на предаването - Seven-Eight Production и Слави Трифонов я канят да се присъедини в Ку-Ку бенд и оттогава тя е вокал в групата.

Мнения за Лилия Стефанова


 

Други български певци

7   8
ДимчоуДнес е 06.12.2019 г.

Имен ден имат: Никол, Никола, Николай, Николина, Николинка, Николета, Ненка, Нина, Нинка, Кольо, Нико, Ница

На тази дата са родени: Лиляна Павлова, Павел Матев, Никола Рударов

Годишнина от смъртта на: Косьо Самоковеца - 16 години (2003 г.)


Facebook страница

Можете да харесате Facebook страницата на BulPedia.com, за да сте в течение с всичко ново и интересно.

Игра "Известни българи"

Чрез тази игра можете да разберете до каква степен познавате известните българи.

КЪМ ИГРАТАЗнаете ли за кой се отнася?

По време на своето управление князът открива първата българска зимна пързалка – представлявала е замръзнало блато в близост до „Цариградско шосе”.
вижте за кой се отнася друго