Михаела Филева

Михаела Филева
Категория:български певци
Родена:15.05.1991 г. в Велико Търново
Зодия:зодия Телец
страница:отворете
На 6-годишна възраст започва уроци по пиано при Петя Кръстева, която по-късно става и неин вокален педагог. След участие в "Хит минус едно" през 2006 г. е поканена от автора на предаването Кирил Ампов за съводеща. От малка Михаела участва в много национални и международни музикални фестивали, като се завръща с голяма награда от почти всеки от тях. Носител е на Grand prix от "Сезони", гр. Бургас, "Сарандев", гр. Добрич, "Звездици за Лора", гр. Свищов и много други.

През 2010 г. завършва Природо-математическа гимназия "Васил Друмев" в родния си град. Приета е на първо място в НМА "Панчо Владигеров", в специалност Поп и джаз пеене, в класа на доц. д-р. Стефка Оникян, с което окончателно избира музиката.

През 2011 г. участва в първото издание на българския вариант на музикалното шоу "X Factor". Тя си осигурява участия във финалите на шоуто. Година по-късно, в средата на 2012 г., подписва заедно с музикалния издател Монте Мюзик, зад който стои поп музиканта Владимир Ампов - Графа.

На 14 септември 2012 г. излиза и първият сингъл с нейно участие - песента "Когато ти трябвам" (заедно с рапъра Били Хлапето).

Мнения за Михаела Филева


 

Други български певци

26   27
ГлорияДнес е 04.06.2020 г.

На тази дата са родени: Константин Коцев, Юлия Стаматова, Ивайло Крайчовски


Facebook страница

Можете да харесате Facebook страницата на BulPedia.com, за да сте в течение с всичко ново и интересно.

Игра "Известни българи"

Чрез тази игра можете да разберете до каква степен познавате известните българи.

КЪМ ИГРАТАЗнаете ли за кой се отнася?

По негова инициатива се създава първото туристическо дружество в България (начало на организиран туризъм – изкачването на Черни връх, 27 август 1895).
вижте за кой се отнася друго