Михаела Филева

Михаела Филева
Родена:15.05.1991 г. в Велико Търново
Зодия:зодия Телец
страница:отворете

На 6-годишна възраст започва уроци по пиано при Петя Кръстева, която по-късно става и неин вокален педагог. След участие в "Хит минус едно" през 2006 г. е поканена от автора на предаването Кирил Ампов за съводеща. От малка Михаела участва в много национални и международни музикални фестивали, като се завръща с голяма награда от почти всеки от тях. Носител е на Grand prix от "Сезони", гр. Бургас, "Сарандев", гр. Добрич, "Звездици за Лора", гр. Свищов и много други.

През 2010 г. завършва Природо-математическа гимназия "Васил Друмев" в родния си град. Приета е на първо място в НМА "Панчо Владигеров", в специалност Поп и джаз пеене, в класа на доц. д-р. Стефка Оникян, с което окончателно избира музиката.

През 2011 г. участва в първото издание на българския вариант на музикалното шоу "X Factor". Тя си осигурява участия във финалите на шоуто. Година по-късно, в средата на 2012 г., подписва заедно с музикалния издател Монте Мюзик, зад който стои поп музиканта Владимир Ампов - Графа.

На 14 септември 2012 г. излиза и първият сингъл с нейно участие - песента "Когато ти трябвам" (заедно с рапъра Били Хлапето).

Мнения за Михаела Филева


 

Други български певци
Днес е 26.05.2019 г.

На тази дата са родени: Нешка Робева

Годишнина от смъртта на: Иванка Гръбчева - 6 години (2013 г.)

Игра "Известни българи"

Чрез тази игра можете да разберете до каква степен познавате известните българи.

КЪМ ИГРАТАЗнаете ли за кой се отнася?

През март 2005 заема второ място на супертурнира в Линарес с равен брой точки с Гари Каспаров и победа над него. След нея руският шампион се отказва официално от състезателна кариера и това е последната му партия.
вижте за кой се отнася друго

Facebook страница

Можете да харесате Facebook страницата на BulPedia.com, за да сте в течение с всичко ново и интересно.