Росица Иванова

Росица Иванова
Категория:български модели
Професия:модел
Роден:30.07.1987 г. в Русе
Зодия:зодия Лъв
Росица Иванова е носителка на короната "Мис България 2005". Завършила е Първа частна английска гимназия" Уилям Шекспир" с профил "литература и история", след това учи СУ "Свети Климент Охридски" специалност "право", но прекъсва и записва "икономика" в УНСС.

Преди да се установи в София и да бъде коронована за най-красивата жена на 2005 г, Росица Иванова има сериозна връзка със свой връстник. Според запознати, момчето е от заможно семейство. Теодор, както се казва ученическата любов на Роси, я подкрепя във всяко нейно начинание. Той е човекът, който й помага да стане Мис, ако се вярва на мълвата. Но след като тя се окичва с корона и със слава, двамата се разделят. Младежът заминава да учи висше образование в елитен университет в Германия.

Ангажименти и ухажори засипват хубавата Роси. Започват да "валят мъже" (както се пее в една друга песен, но английска), кой от кого по-богат и перспективен. Някои успяват да я спечелят, други не. Преди години се говореше за връзката й с музиканта Дичо. През 2007 година двамата са били засечени в Слънчев бряг, но твърдяха че само работят заедно. Едно от звездните гаджета на русенското девойче е футболният мениджър и бивш тв водещ на предаването Цветно по БНТ Георги Градев.

Росица имаше връзка и с гръка Лукас Бекярис, който я осигуряваше финансово. Той й подари апaртамент в центъра на София и Мерцедес SLK.

През 2011 г. е член от журито на конкурса" Мис и мистър УНСС". Иванова е любимка и на Евгени Минчев, с който често ходят по партита и балове.

Снима се в списание "MAXIM" през 2006 година. През 2009 година прелестите на Роси са на показ в списание "Плейбой". Самата Жени Калканджиева я определя като най-красивата мис .Роси е шаферка на нейната сватба.

Мнения за Росица Иванова


 

Други български модели
Днес е 10.08.2020 г.

На тази дата са родени: Даниел Вълчев, Георги Стайков, Стефка Оникян, Асен Селимски, Емануил Йорданов

Годишнина от смъртта на: Хаджи Димитър - 152 години (1868 г.)
Владимир Смирнов - 20 години (2000 г.)


Facebook страница

Можете да харесате Facebook страницата на BulPedia.com, за да сте в течение с всичко ново и интересно.

Игра "Известни българи"

Чрез тази игра можете да разберете до каква степен познавате известните българи.

КЪМ ИГРАТАЗнаете ли за кой се отнася?

Единственият ни владетел с известен и запазен гроб и мавзолей в пределите на България.
вижте за кой се отнася друго