Борис Бонев

Борис Бонев
Име:Борис Бонев
Категория:други известни българи
Професия:кандидат за кмет
Борис Бонев е роден израснал в София. Завършил е Френската гимназия, след което придобива двойна бакалавърска степен по бизнес администрация в Софийския университет и в Университета в Лил, Франция.

Живял е в Париж 5 години, където е учил и работил, защитил е две магистратури в Сорбоната - по икономика и управление и по иновации.

Борис Бонев е първият, който обяви кандидатурата си за кмет в предстоящите местни избори на 27 октомври 2019 г. Програмата му за развитие на града е представена на 300 страници и е наречена "План за София". Той е един от създателите на гражданската организация "Спаси София", която непрекъснато предлага европейски решения за проблемите на столицата и е най-острият критик на скъпите и некачествени ремонти. Учил е и е работил в Париж, защитил е две магистратури в Сорбоната - по икономика и управление и по иновации.

Мнения за Борис Бонев


 

Други други известни българи
Днес е 04.08.2020 г.

На тази дата са родени: Илиян Киряков

Годишнина от смъртта на: Константин Коцев - 13 години (2007 г.)


Facebook страница

Можете да харесате Facebook страницата на BulPedia.com, за да сте в течение с всичко ново и интересно.

Игра "Известни българи"

Чрез тази игра можете да разберете до каква степен познавате известните българи.

КЪМ ИГРАТАЗнаете ли за кой се отнася?

През март 2005 заема второ място на супертурнира в Линарес с равен брой точки с Гари Каспаров и победа над него. След нея руският шампион се отказва официално от състезателна кариера и това е последната му партия.
вижте за кой се отнася друго