Борис Бонев

Борис Бонев
Име:Борис Бонев
Категория:други известни българи
Професия:кандидат за кмет
Борис Бонев е роден израснал в София. Завършил е Френската гимназия, след което придобива двойна бакалавърска степен по бизнес администрация в Софийския университет и в Университета в Лил, Франция.

Живял е в Париж 5 години, където е учил и работил, защитил е две магистратури в Сорбоната - по икономика и управление и по иновации.

Борис Бонев е първият, който обяви кандидатурата си за кмет в предстоящите местни избори на 27 октомври 2019 г. Програмата му за развитие на града е представена на 300 страници и е наречена "План за София". Той е един от създателите на гражданската организация "Спаси София", която непрекъснато предлага европейски решения за проблемите на столицата и е най-острият критик на скъпите и некачествени ремонти. Учил е и е работил в Париж, защитил е две магистратури в Сорбоната - по икономика и управление и по иновации.

Мнения за Борис Бонев


 

Други други известни българи

10   1
ВангаДнес е 08.12.2019 г.

На тази дата са родени: Вили Казасян

Годишнина от смъртта на: Николай Бинев - 16 години (2003 г.)


Facebook страница

Можете да харесате Facebook страницата на BulPedia.com, за да сте в течение с всичко ново и интересно.

Игра "Известни българи"

Чрез тази игра можете да разберете до каква степен познавате известните българи.

КЪМ ИГРАТАЗнаете ли за кой се отнася?

Нос Алеко на антарктическия остров Ливингстън, връх Алеко в планината Рила, както и местността и туристически център Алеко на планината Витоша са именувани на него.
вижте за кой се отнася друго