Ирина Митева

Ирина Митева
Име:Ирина Митева
Категория:български актьори
Професия:актриса
страница:отворете
Ирина Митева е родена в Добрич. Образованието си получава в СУ "П. Р. Славейков", в класа на Сийка Колева. След това кандидатства в НАТФИЗ, но не я приемат и след подобаваща подготовка, вторият опит се оказва успешен. Дипломира се през май 2017 г. в класа на проф. Пламен Марков.

Ролята в сериала "Откраднат живот" е първата за нея в киното. Много е удовлетворена, че е одобрена на кастинга и че ще има възможност да играе с такива известни и опитни актьори. Признава, че непрекъснато пита и се съветва, и иска помощ, когато е нужно. Персонажът ми е много близък и много далечен от мен самата, но дълбоко вярвам в нейната добродушност, казва Ирина за своята героиня. Още се чуди дали този късмет е истински или сънува. Няма извънредни очаквания по отношение на това, какво би могла да й донесе славата след участието в този филм.

Рядко се връща в Добрич, но се гордее със своя красив град и е много задължена на преподаватели си от СУ "Славейков" за знанията и старта, който са й дали в живота. Освен ролята си в сериала "Откраднат живот" Ирина играе и в представлението "Нирвана" в шуменския театър. През лятото актрисата почива на някой от северните ни плажове, където се чувства най-добре.

Мнения за Ирина Митева


 

Други български актьори
Днес е 28.10.2020 г.

Имен ден имат: Параскева, Лъчезар, Лъчезара

На тази дата са родени: Евтим Евтимов, Бетина Жотева


Facebook страница

Можете да харесате Facebook страницата на BulPedia.com, за да сте в течение с всичко ново и интересно.

Игра "Известни българи"

Чрез тази игра можете да разберете до каква степен познавате известните българи.

КЪМ ИГРАТАЗнаете ли за кой се отнася?

През 2013 г. най-голямата търсачка в света Гугъл отбеляза 150-ата годишнина от рождението му със специална илюстрация на началната си страница. На нея са показани Бай Ганьо и Щастливеца, които пътуват във влака, а през прозореца се вижда логото на търсачката.
вижте за кой се отнася друго