Ирина Митева

Ирина Митева
Име:Ирина Митева
Категория:български актьори
Професия:актриса
страница:отворете
Ирина Митева е родена в Добрич. Образованието си получава в СУ "П. Р. Славейков", в класа на Сийка Колева. След това кандидатства в НАТФИЗ, но не я приемат и след подобаваща подготовка, вторият опит се оказва успешен. Дипломира се през май 2017 г. в класа на проф. Пламен Марков.

Ролята в сериала "Откраднат живот" е първата за нея в киното. Много е удовлетворена, че е одобрена на кастинга и че ще има възможност да играе с такива известни и опитни актьори. Признава, че непрекъснато пита и се съветва, и иска помощ, когато е нужно. Персонажът ми е много близък и много далечен от мен самата, но дълбоко вярвам в нейната добродушност, казва Ирина за своята героиня. Още се чуди дали този късмет е истински или сънува. Няма извънредни очаквания по отношение на това, какво би могла да й донесе славата след участието в този филм.

Рядко се връща в Добрич, но се гордее със своя красив град и е много задължена на преподаватели си от СУ "Славейков" за знанията и старта, който са й дали в живота. Освен ролята си в сериала "Откраднат живот" Ирина играе и в представлението "Нирвана" в шуменския театър. През лятото актрисата почива на някой от северните ни плажове, където се чувства най-добре.

Мнения за Ирина Митева


 

Други български актьори
Днес е 24.01.2020 г.

Имен ден имат: Аксения, Аксиния, Ксения, Оксана

На тази дата са родени: Хасан Адемов, Георги Чапкънов, Цеци Красимирова


Facebook страница

Можете да харесате Facebook страницата на BulPedia.com, за да сте в течение с всичко ново и интересно.

Игра "Известни българи"

Чрез тази игра можете да разберете до каква степен познавате известните българи.

КЪМ ИГРАТАЗнаете ли за кой се отнася?

За цялото му управление като княз на България се сменят 10 правителства, 4 обикновени и едно Велико народно събрание.
вижте за кой се отнася друго