Ирина Митева

Ирина Митева
Име:Ирина Митева
Професия:актриса
страница:отворете

Ирина Митева е родена в Добрич. Образованието си получава в СУ "П. Р. Славейков", в класа на Сийка Колева. След това кандидатства в НАТФИЗ, но не я приемат и след подобаваща подготовка, вторият опит се оказва успешен. Дипломира се през май 2017 г. в класа на проф. Пламен Марков.

Ролята в сериала "Откраднат живот" е първата за нея в киното. Много е удовлетворена, че е одобрена на кастинга и че ще има възможност да играе с такива известни и опитни актьори. Признава, че непрекъснато пита и се съветва, и иска помощ, когато е нужно. Персонажът ми е много близък и много далечен от мен самата, но дълбоко вярвам в нейната добродушност, казва Ирина за своята героиня. Още се чуди дали този късмет е истински или сънува. Няма извънредни очаквания по отношение на това, какво би могла да й донесе славата след участието в този филм.

Рядко се връща в Добрич, но се гордее със своя красив град и е много задължена на преподаватели си от СУ "Славейков" за знанията и старта, който са й дали в живота. Освен ролята си в сериала "Откраднат живот" Ирина играе и в представлението "Нирвана" в шуменския театър. През лятото актрисата почива на някой от северните ни плажове, където се чувства най-добре.

Мнения за Ирина Митева


 

Други български актьори
Днес е 17.07.2019 г.

Имен ден имат: Марина, Марин, Маринчо, Маринка, Маринела, Марин, Марчо

На тази дата са родени: Тити Папазов

Игра "Известни българи"

Чрез тази игра можете да разберете до каква степен познавате известните българи.

КЪМ ИГРАТАЗнаете ли за кой се отнася?

През 2012 г. подписва професионален договор за участие в профи бокса на АИБА (APB-AIBA PRO BOX), но след 2 години Тервел е опериран от апендисит и така пропуска първите профи мачове на APB.
вижте за кой се отнася друго

Facebook страница

Можете да харесате Facebook страницата на BulPedia.com, за да сте в течение с всичко ново и интересно.