Биляна Йотовска

Биляна Йотовска
Категория:български модели
Професия:фитнес модел
Родена:26.12.1984 г. в София
Зодия:зодия Козирог
страница:отворете

Тя е дипломирана художничка, завършила е Националната Художествена гимназия и Националната Художествена Академия в София. Мъжът до нея е Димитър Димитров - Европейски и Световен шампион по Културизъм. Двамата имат дъщеря - Никол /Април 2010г/.  Биляна и Митко често са спрягани за една от най-красивите светски двойки на България!

Йотовкска е един от най-известните модели в България, работила е и в чужбина - Италия, Турция, Германия и Гърция,. Украсявала е не веднъж кориците на редица мъжки списания като Playboy, Maxim, Intro, Мах и Mr.BIG, както и много женски и развлекателни списания - Уекенд за жената, Блясък, Тя, Журнал, Белла и други. Не веднъж сме виждали изваяното и тяло в много специализирани списания за фитнес. През 2010 Биляна участва в реалити предаването по БТВ "Нашите момичета - Звезди от кориците". Красавицата е чест гост в различни ТВ предавания и често името и фигурира в различни класации за най-сексапилните жени на България.. Можете да я видите в рекламите на "Бой за коса Арома ", 9"Брускети Марети", "Водка Флирт", "Бира Каменица", "Ракия Сливенска перла", "Globul" и много други. 2008-ма Биби печели конкурса на "Triumf" - "miss Sloggi", а 2009-ма се класира за финала на "FTV Pacha Model Awards" в Ибиса и започва да работи с FTV .

С танци Биляна се занимава от десет години, танцувала е на сцената на едни от най-известните DJ-и в света, като  Paul Oakenfold, Bob Sinclar, Pete Tong, Danny Tenaglia, Roger Sanches, Victor Calderone, Sandy Rivera, Steve Angello, Dimitry from Paris и много други..

За момента освен стотиците фото сесии които снима, рекламните клипове, балета й "The Secret garden", както и детския клуб който направи неотдавна, Биляна е решила да помогне и на майките за това как да научат децата си да се хранят здравословно. Съвсем скоро на бял свят ще излезе първата й авторска книга "Детска готварска книга, която ще съдържа повече от 100 рецепти подходящи за най-малките и илюстрована с много снимки, /с помощта на нейн приятел фотограф - Илян Илянски/

Мнения за Биляна Йотовска


 

Други български модели
Днес е 19.10.2019 г.

На тази дата са родени: Дивна


Facebook страница

Можете да харесате Facebook страницата на BulPedia.com, за да сте в течение с всичко ново и интересно.

Игра "Известни българи"

Чрез тази игра можете да разберете до каква степен познавате известните българи.

КЪМ ИГРАТАЗнаете ли за кой се отнася?

20.02.2018 г.: "Невроятно доволен от себе си- магистър по Право от Софийски Университет.
Доста годинки минаха, докато успея да го завърша. А и още по-трудно беше, защото през всичките тези годинки, следвайки Право, свърших и някое друго нещо в професионален и личен план.
Благодарности на всички, които по един или друг начин са ми помогнали, като са ми услужили с лекции или учебник".

вижте за кой се отнася друго