Евгени Минчев

Евгени Минчев
Категория:други известни българи
Псевдоним:Паркетния лъв
Професия:пиар и продуцент
Роден:02.06.1963 г. в Пазарджик
Зодия:зодия Близнаци
Уеб сайт:https://www.minchev.com/
страница:отворете
Евгени Минчев е популярен и скандален светски хроникьор. Възпитаник на Военно училище, което напуска за да отиде да търси препитание в София.

Там първоначално започнал да чисти апартамента на богата дама. В последствие е бил принуден да започне работа като ватман за да получи софийско гражданство.

Паралелно с ватманството работил като манекен и модел. На 10.11.1989 г .след 6 годишен труд е уволнен от работата като ватман. Находчивия Евгени решил че може да се занимава със нов жанр за България - светска хроника.

Запознава се с Емил Димитров и покрай него влиза в контакти с много известни личности, след което започва да организира партита и едновременно да работи във в-к "Хайлайф".

Известността му най-много се дължи на журналиста Величко Скорчев, който е създал първия сутрешен блок по "БНТ". Евгени Минчев продължава да работи като журналист и организатор на партита, а със спечелените пари си купил жилище в София.

В момента Евгени Минчев работи като пиар, продуцент и води светски рубрики. Събитията които организира са: "Руски бал в България", "Мис лято", "Бизнес дама на годината", "Бал на топмоделите". Евгени Минчев говори съвсем открито за връзките си с мъже.

В интервю е разказвал подробности за отношенията си с Юксел Кадриев преди години. За негови интимни приятели са споменавани Китаеца, Орлин Павлов и Миро от "Каризма". През 2008 г. излиза неговата автобиографична книга "От обратната страна", в която някоя от споменатите личности може би ще се познае.

Мнения за Евгени Минчев


 

Други други известни българи
Днес е 10.08.2020 г.

На тази дата са родени: Даниел Вълчев, Георги Стайков, Стефка Оникян, Асен Селимски, Емануил Йорданов

Годишнина от смъртта на: Хаджи Димитър - 152 години (1868 г.)
Владимир Смирнов - 20 години (2000 г.)


Facebook страница

Можете да харесате Facebook страницата на BulPedia.com, за да сте в течение с всичко ново и интересно.

Игра "Известни българи"

Чрез тази игра можете да разберете до каква степен познавате известните българи.

КЪМ ИГРАТАЗнаете ли за кой се отнася?

През 2012 г. подписва професионален договор за участие в профи бокса на АИБА (APB-AIBA PRO BOX), но след 2 години Тервел е опериран от апендисит и така пропуска първите профи мачове на APB.
вижте за кой се отнася друго